دكتر كوليوند: طرح شهيد سليماني در دنيا بي نظير است

به وبلاگ جامع دنياي موزيك خوش آمديد

دكتر كوليوند: طرح شهيد سليماني در دنيا بي نظير است

رئيس آژانس ملي مديريت اضطراري (NEMA) گفت: “بدون برنامه ريزي دقيق و مديريت مداوم وزارت بهداشت طي دو سال گذشته ، تعداد كشته شدگان در كشور بسيار بيشتر بود.” ISP در مراسم افتتاحيه دوازدهمين كنفرانس ملي فرماندهي و كنترل در سالن آمفي تئاتر دانشگاه مالك اشتر در دانشگاه مالك اشتر گزارش داد: “اين يكي از …

دكتر كوليوند: طرح شهيد سليماني در دنيا بي نظير است https://dana-news.ir/2021/01/27/دكتر-كوليوند-طرح-شهيد-سليماني-در-دنيا-ب/ دانا نيوز Wed, 27 Jan 2021 02:46:39 0000 حوادث https://dana-news.ir/2021/01/27/دكتر-كوليوند-طرح-شهيد-سليماني-در-دنيا-ب/ رئيس آژانس ملي مديريت اضطراري (NEMA) گفت: “بدون برنامه ريزي دقيق و مديريت مداوم وزارت بهداشت طي دو سال گذشته ، تعداد كشته شدگان در كشور بسيار بيشتر بود.” ISP در مراسم افتتاحيه دوازدهمين كنفرانس ملي فرماندهي و كنترل در سالن آمفي تئاتر دانشگاه مالك اشتر در دانشگاه مالك اشتر گزارش داد: “اين يكي از …

رئيس آژانس ملي مديريت اضطراري (NEMA) گفت: “بدون برنامه ريزي دقيق و مديريت مداوم وزارت بهداشت طي دو سال گذشته ، تعداد كشته شدگان در كشور بسيار بيشتر بود.”

ISP در مراسم افتتاحيه دوازدهمين كنفرانس ملي فرماندهي و كنترل در سالن آمفي تئاتر دانشگاه مالك اشتر در دانشگاه مالك اشتر گزارش داد: “اين يكي از دلايل موفقيت وزارت بهداشت است. در بحران هاي قبلي ، اطلاعات ثابت وجود داشت. اطلاعات ساير دستگاه ها منتشر مي شود

وي افزود: اغلب تنگ نظري يا ناآگاهي باعث مي شود اطلاعات خاصي را با يكديگر در ميان نگذاريم و خدمات ارائه شده براي افراد يا دستگاه هاي ارائه دهنده خدمات مناسب نيست. بر اساس اطلاعاتي كه درباره سيل سال گذشته به دست ما رسيده است ، ما توانسته ايم زمينه را به درستي مديريت كرده و از بروز سيلاب هاي بعدي جلوگيري كنيم.

عملكرد ثبت شده توسط وزارت بهداشت در گذشته و يك ركورد جهاني

به گفته رئيس اداره مديريت اورژانس كشور ، عملكرد وزارت بهداشت به دليل بلاياي مختلف در كشور مانند فاجعه پلاسكو ، تخريب معدن گلتا يورت و زلزله كرمانشاه شناخته شده است. بعد از زلزله كرمانشاه ، من 7 مرحله را به عنوان بهترين مرحله در جهان اعلام كردم و به سازمان بهداشت جهاني سابقه دادم و به ما گفتم اگر يك كشور اين مراحل را انجام دهد ، ما بايد كشور دوم باشيم.

به گفته دكتر كوليوند ، ما در زلزله كرمانشاه شاهد همكاري ، دلسوزي و همدلي همه دستگاه ها بوده ايم. براي انتقال مصدومان هر 5 دقيقه يكبار با هلي كوپتر پرواز مي كرديم. 7 هزار و 350 مصدوم در كمتر از 20 ساعت به بيمارستان هاي كرمانشاه ، هامان ، چرام آباد ، تهران ، كرج و اصفهان اعزام شدند كه بيش از 100 عضو پيوند شدند و همه با موفقيت انجام شد.

تاريخچه و مشكلات انتقال دانشجويان ايراني.

در ژانويه گذشته ، همه ما شاهد شيوع و شيوع بالاي بيماري عروق ويروس كرونا قلب در چين بوديم و از داشتن بيماري جديد اطلاعات كافي نداشتيم. از روزهاي اول ، اين بيماري توسط وزارت بهداشت و كميته ها و مقامات مختلف گزارش شد. اغلب گفت كه ويروس وارد كشور مي شود.

رئيس اورژانس كشور گفت: سال گذشته ، قبل از ورود ويروس به كشور ، سيستم بهداشتي كشور مرتباً اوضاع را رصد مي كرد و در بخش اورژانس نيز بيماري را دنبال مي كرديم. در فوريه سال گذشته ، تعداد زيادي از دانشجويان ايراني به دليل كودتاي نظامي در چين به ايران بازگشتند.

به گفته دكتر كولوند ، وقتي تصميم گرفتيم دانشجويان ايراني را در آب بازگردانيم ، هيچ اسلحه اي به ما پيوست و ما تنها بوديم. ما حتي هتلي را پيشنهاد داديم كه مي خواستيم 5 برابر قيمت آن را اجاره كنيم ، اما هيچ كس كمكي به ما نكرد و حتي برخي از مقامات شرعي صاحب هتل را تهديد كردند ، اگر در اين هتل با دانشجويان بمانيد ، Koro و Nut را مي خواهيد. ለ پشيماني از شهريار و صاحب هتل من ، دادستان بالاخره به ما در استفاده از مكان كمك كرد.

وقتي دانشجويان را به ايران آورديم ، مالك و نمايندگان هتل گفتند كه آنها هرگز آنجا را ترك نكرده اند. در آن صورت ، يكي از همكاران ما كه در سفرهاي زيارتي به ما كمك كرد ، از ما خواست كه هتلي داشته باشيم و 24 نفر از عوامل اورژانس به عنوان مأمور هتل مشغول خدمات مراقبت از هتل بودند و خوشبختانه همه دانش آموزان گواهي سلامت خود را دريافت كردند. و هيچ كدام آلوده نبودند

روزهاي اول كرونا ، كه برگزار شد

رئيس اورژانس كشور گفت: من اولين كورونا بودم كه به وزارت بهداشت سفر كردم. ما دو بيمارستان را به عنوان مرجع اصلي انتخاب كرده ايم. قبل از ورود كرونا ، پروتكل هاي پزشكي تهيه شده و تا به امروز ، تيم هاي ويژه اي از متخصصان و كارشناسان به طور منظم اين پروتكل ها را به روز مي كنند و ما اكنون تجربه بسيار خوبي در ارتباط با كرونا داريم.

دكتر كولوان گفت: “وقتي كرونا وارد شد ، افرادي كه حالت چهره ، هنر ، شهادت و از خودگذشتگي را بو مي كردند سعي در مخالفت با كرونا داشتند اما برخي عقب نشيني كردند.” مردم مي ترسيدند و حتي كساني كه آگاه بودند مي ترسيدند. وقتي از بيماران خواستيم بيمارستان را ترك كنند ، آنها به جاي همراهي ما را نفرين كردند ، اما ما هرگز ناراحت نشديم.

انتخاب تيم ويژه عمليات اضطراري براي آموزش در كشورهاي مديترانه شرقي

وي گفت: “تيم هاي عمليات ويژه پس از زلزله كرمانشاه در اورژانس تشكيل شدند و سال گذشته جلسه وزيران بهداشت منطقه اي مديترانه شرقي توسط سازمان بهداشت جهاني براي آموزش تيم هاي اورژانس در منطقه انتخاب شد.” از آنجا كه اين تيم ها براي مقابله با حوادثي مانند بيولوژيكي ، شيميايي و ارگانيسم هاي كوچك و همچنين عروق آماده شده بودند ، ما آمبولانس هاي ويژه اي را براي ادامه ماموريت هاي پزشكي اضطراري و درمان بيماران مبتلا به بيماري هاي قلبي ، سكته مغزي و غير ترافيكي انتخاب كرديم. وقوع حوادث قطع نخواهد شد

در مواقع كرونا موارد اضطراري كاهش مي يابد

رئيس سازمان اورژانس كشور تأكيد كرد: “وقتي كرونا وارد كشور شد ، ما نمي توانستيم در مدت زمان كوتاهي نيروهاي جديدي را استخدام و آموزش دهيم ، اما در اين موارد مجبور بوديم ساعت كاري و تعطيلات خدمات اورژانس را افزايش دهيم. كم شد. “ساعت كاري آنها از 24-48 ساعت به 24-24 ساعت تغيير كرده است ، آنها 24 ساعت شبانه روز 12 ساعت كار كرده اند و منابع انساني ما چند برابر شده است. در چند سال گذشته تعداد آمبولانس هاي كشور از در صورت تصادف 2400 تا 5700 براي كرونا در نظر گرفته شده است.

داشتن يك دستور يكنواخت در وزارت بهداشت

دكتر كوليوند تأكيد كرد: يكي از اقدامات وزارت بهداشت عليه كرونا ، ايجاد يك دستور مشترك بود. پس از ورود كرونا ، ستاد وزارت بهداشت به دستور وزير بهداشت ، دكتر نامكي ايجاد شد و كميته هاي مختلفي از جمله بهداشت ، پزشكي ، آموزش ، اطلاعات و پشتيباني ايجاد شد.

درد ماسك زدن در كشور

وي افزود: ماسك قابل استفاده امروز براي ايران از كشورهاي مختلف در همان روزهاي سال گذشته قطع شد و محموله هاي مواد تشخيصي از سازمان بهداشت جهاني تعيين شده است. ايران: “با توجه به اينكه آنها اجازه ورود به كشور را ندارند” وزارت دفاع توليد ماسك N95 و لباس محافظ را آغاز كرده است و آنها يك شبه توليد مي كنند تا بتوانيم به سرعت قدرت بيمارستان را بدست آوريم. قاچاقچيان همه ماسك ها را در بازار و نيروهاي مسلح ، به ويژه سپاه پاسداران. آنها بسيار به ما كمك كردند و ما خوشحاليم كه امروز يك ماسك سه بعدي با قيمت كمتري در دسترس مردم است. قيمت چندين برابر بيشتر بود ، بالغ تر و كوچكتر بود.

نخست وزير يك مدل جهاني از پايبندي به پروتكل ها است

وي گفت: “تصميم گرفته شد كه با حمايت دولت كرونا و حمايت مردم مدارس ، دانشگاه ها و مراكز فرهنگي ، هنري و مذهبي تعطيل شود و بيش از هر چيز اين موضوع از نظر نخست وزير بود.” پروتكل هايي كه در سرتاسر دنيا مدل سازي مي شوند … اولين سخنراني هاي رهبر انقلاب شامل ديدگاه هاي بسيار ماهر ، عملي ، دور انديش و آينده نگر بود ، كه خود پروتكل ها را دنبال مي كردند و اولين كساني بودند كه معتقد بودند ابزار ويژه اي كه وي اعلام كرده بايد ديده شود.

موفقيت هاي پروژه شهيد سليماناني

دكتر كوليوند با اشاره به اجراي طرح شهيد سليماني در چهارمين چارچوب ملي كشور گفت: “ما قصد داريم 10 درصد مرگ و مير بيماران را كاهش دهيم و تعداد بستري ها را كاهش دهيم.” 30٪ بيماران تحريم ها ، ظرفيت ما افزايش يافته است ، ما مجبور شده ايم بيماران را در مراحل اوليه استراتژي هاي توصيف شده شناسايي كنيم و سه تيم پشتيباني ، پيگيري و مراقبت تشكيل شده است و خوشبختانه امروز شاهد مرگ و مير بيماران هستيم. . اين طرح در جهان بي نظير است و مي توان آن را الگويي موفق در جهان دانست. اما در آلمان با همه منابع ، منابع و تجهيزات ، روزانه 1200 بيمار جان خود را از دست مي دهند ، تنها تفاوت ما با آنها وجود يك نظم متحد و يك نيروي كار فداكار و مذهبي است.

وي تأكيد كرد: طبق برنامه شهيد سليماناني 140 هزار تخت هتل ، اتاق مهمان و اتاق خواب هاي زيبا و مجهز در كشور راه اندازي شده و تعداد امكانات بهداشتي بسيار كم است به عنوان مثال هتل ديگري در تهران آماده انجام است فقط آن.” تختخواب ها هر شب 70،000 تن به بخش بهداشت كمك مي كنند. همه براي كمك به ميدان مي آيند.

اهميت تقويت آموزش و آگاهي در مديريت مسئله

از طرف خود ، رئيس دولت اضطراري گفت: “اسناد پخش زنده ، به ويژه در مورد مديريت بحران ، بر توسعه فرهنگ آموزش ، آگاهي و امنيت بين مقامات و مردم و مهمتر از همه ، مديريت مديريت بحران و تقويت اقدامات تحقيقاتي. ، و ما بايد از تمام توانايي هاي دولتي و غير دولتي براي مديريت بحران استفاده كنيم.

وي افزود: بدون تلاش ، دلسوزي و همكاري در موارد اضطراري ، موفقيت واقعي حاصل نخواهد شد. فرماندهي و كنترل سطوح كمي فراتر از مديريت دارد و خود را با عمل نشان مي دهد. ما حوادث مختلفي از جمله دفاع مقدس و بلاياي طبيعي و غير طبيعي را در كشور تجربه كرده ايم ، برنامه ريزي و اقدام را در صورت بروز حادثه شروع كرده ايم ، بيشتر در مرحله پاسخ بوديم و دفاع در فاز دفاع فعاليت كمتري داشت . كشور. يكي از موانع اصلي

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.